Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با تأکید بر اجرای ماده 85 قانون خدمات کشوری در حوزه خدمات بیمه تکمیلی بازنشستگان گفت: اگر ماده 85 قانون خدمات کشوری اجرا شود هدیه‌ای بسیار مهم به بازنشستگان کشوری است.
به گزارش خبرگزاری آریا، محمد اسکندری در خصوص مسائل مربوط به بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری افزود: در ماده 85 قانون خدمات کشوری آمده است که دستگاه‌ها باید به بازنشستگان خود خدمات بیمه تکمیلی ارائه دهند که متاسفانه در دستگاه‌ها انجام نمی‌شود و صندوق بازنشستگی خود این موضوع را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در خصوص ماده 85 قانون خدمات کشوری در صندوق اقداماتی انجام گرفته و آیین نامه آن هم آماده شده است و به هیات دولت می‌رود در صورت اجرایی شدن به عنوان یک هدیه بزرگ به بازنشستگان تلقی می‌شود که می‌تواند به عنوان یک دستاورد بزرگ دولت باشد.
مهمترین اقدامات صندوق بازنشستگی کشوری در دولت سیزدهم
مدیرعامل صندوق بازنشستگی در بیان مهمترین اقدامات این صندوق در یک سال که از دولت سیزدهم گذشته است، گفت: بهترین کاری که توانستیم در این دوره انجام دهیم، پرداخت حقوق هاست که با حمایت دولت این موضوع انجام شده، هرچند که این امر وظیفه حداقلی مادر صندوق است.
وی خاطر نشان کرد: درخصوص بیمه تکمیلی درمان بخشی از هزینه‌های پایین‌تر از 500 هزار تومان را ظرف چند روز پرداخت می‌کنیم.
اسکندری افزود: در بحث سفر بازنشستگان مطالبات بسیار مهمی هست و در مورد وام‌های ضروری نیز 50 درصد رقم این وام‌ها افزایش یافته است، ولی همچنان افزایش رقم این وام‌ها از مطالبات بازنشستگان است.
وی درخصوص وام ازدواج فرزندان بازنشستگان نیز گفت: همه متقاضیانی که برای دریافت وام ازدواج فرزندان شان ثبت نام کرده بودند و همین طور وام پایان نامه دانشجویی وام‌های خود را دریافت کرده اند.
اسکندری اعلام کرد:در خصوص بیمه تکمیلی سعی در نظام ارجاع در صندوق داریم و همچنین در دولت سیزدهم جشنواره ورزشی بازنشستگان برگزار شد چرا که یکی از رویکرد‌های اصلی در صندوق بازنشستگی کشوری افزایش روحیه نشاط بازنشستگان است.
وی گفت: در مورد خانه‌های امید (خانه مهر) دوباره این خانه‌ها را راه اندازی و فعال خواهیم کرد و امورات مربوط به آن را به کانون‌های بازنشستگی واگذار خواهد شد چرا که این که این خانه‌های امید برای انجام فعالیت‌های ورزشی و فرهنگی بازنشستگان است.
چرا احکام مربوط به بازنشستگان حوزه بهداشت و درمان اجرا نمی‌شود؟
اسکندری در این باره گفت: همچنان دنبال تامین اعتبار و بار مالی این موضوع در خصوص کارکنان بهداشت و درمان هستیم و این امر هم در سطح دولت مطرح شده و منابعی که در 15 تیر سال 1400 بود هنوز پرداخت نشده و همچنین در بودجه سال 1401 هم این موضوع دیده نشده است.
وی با بیان اینکه 9 هزار میلیارد تومان برای همسان سازی برای صندوق بازنشستگی در نظر گرفته شده بود، اما همچنان نحوه تخصیص آن و توزیع آن مشخص نشده است که شاید بخشی از این مبلغ مربوط به احکام بازنشستگان حوزه وزارت بهداشت و درمان باشد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی تاکید کرد: ما به دنبال قانون و اصلاح آن در خصوص نوع پرداخت به بازنشستگان هستیم، ولی همچنان فرمول مربوط به همسان سازی اعلام نشده است.
وی با بیان اینکه قرار است 90 درصد از پرداختی بازنشستگان و حقوق‌های آن‌ها معادل از کارکنان همسان در گروه‌های خود باشد، گفت:، اما در خصوص و متناسب سازی هنوز سازمان برنامه و سازمان برنامه موضوعی را ابلاغ نکرده است.
اسکندری افزود: سازمان خصوصی سازی هم متاسفانه در این خصوص سهامی را اعلام کرده است که سهام به فروش برسد تا هزینه شود به این صورت که بودجه سازی غیر نقدی اعلام می‌شود که مبحث نقد کردن آن می‌بایست توسط خود صندوق انجام شود که این کار بسیار سخت است و برای ما 9 هزار میلیارد تومان سهام در نظر گرفته شده است که این خودش تبدیل به یک مسئله شده است.
وی تاکید کرد: سازمان برنامه و بودجه در این خصوص فرمولی را تخصیص نداده و نحوه تخصیص آن را هم هنوز به ما اعلام نکرده است.
اسکندری گفت: البته در این روش نقد کردن سهام توسط صندوق موضوعی است که بازنشستگان دوست دارند و تاکید بر این دارند که به جای سهام پول نقد را دریافت کنند.
چرا حقوق بازنشستگان کشوری فقط 10 درصد افزایش یافت؟
مدیرعامل صندوق بازنشستگی گفت: این موضوع کاملا دقیق و درست است و همواره به عنوان یک مطالبه توسط بازنشستگان مطرح می‌شود.
وی ادامه داد: در مورد افزایش حقوق بازنشستگان کشوری هم دولت و هم وزارت رفاه در جریان است و دولت هم مدافع این موضوع است و این امر باید تبدیل به یک لایحه شود و در بودجه 1402 مطرح شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی افزود: در پیش نویس تهیه شده در این لایحه این موارد دیده شده است و تلاش می‌شود که حقوق بازنشستگان کشوری هم متناسب شود و منابع مالی در آن دیده شود و دولت هم به این موضوع را در نظر دارد و عزم مردم دولت هم بر افزایش حقوق بازنشستگان است.
اسکندری در پاسخ به این سوال که چند درصد افزایش حقوق در این لایحه پیش‌بینی شده، گفت: در این خصوص ما نظرات خود را اعلام کردیم، ولی پیشنهاد ما در خصوص متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته چهار هزار میلیارد حقوق می‌دادیم که در حال حاضر این روند به 14 هزار میلیارد تبدیل شده، افزود: ما در این خصوص مشکلات و مسائل که سازمان برنامه دارد را متوجه هستیم و می‌دانیم که به شدت آن‌ها تحت فشار هستند باید در این خصوص برنامه‌ریزی‌های انجام شود که این وضعیت بهبود یابد.
مباحث مربوط به وام بازنشستگان کشوری
مدیرعامل صندوق بازنشستگی در خصوص توضیحاتی مربوط به وام‌های بازنشستگان کشوری و اینکه مطرح می‌شود که بازنشستگان می‌توانند بدون ضامن وام بگیرند نیز گفت: در اینجا لازم است که توضیحی در خصوص وام‌های بدون ضامن ارائه دهم، چراکه وام‌های بدون ضامن مربوط به وزارتخانه ما نبود و همه افراد در کشور می‌توانستند این وام‌ها را دریافت کنند و این وام‌های بدون ضامن که اعلام شده بود مربوط به بازنشستگان نبود.
وی افزود: اکنون صندوق بازنشستگی 15 میلیون تومان در قالب وام ضروری به بازنشستگان بدون ضامن پرداخت می‌کند و ثبت نام آن هم به صورت اینترنتی انجام می‌شود که کارمزد آن هم چهار درصد است.
اسکندری ادامه داد: وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری هم در حال حاضر 25 میلیون تومان است و وام 6 میلیون تومان هم مربوط به پایان نامه‌ها دانشجویی است که این نوع وام‌ها با کمترین تشریفات اداری انجام می‌شود.
وی تاکید کرد: در خصوص برقراری حقوق بازنشستگان هم سیستم‌های مربوط به پرداخت حقوق بازنشستگان و پیگیری موضوعات مربوط به آن در حال حاضر به صورت برخط انجام می‌شود و گواهی کسر از حقوق و ضمانت هم کاملاً بازنشستگان می‌توانند به صورت اینترنتی دریافت کنند.
اسکندری در مورد کاهش مراجعه حضوری بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری گفت: هوشمندسازی از اولویت‌های کاری ما در صندوق بازنشستگی کشوری است که در صندوق بازنشستگی انجام شده است.
وی با تاکید بر اینکه در مورد پرداخت هزینه در بیمه‌های تکمیلی و درمان شفافیت در پرداخت داریم نیز افزود: همه در سایت صندوق بازنشستگی صاحب حساب کاربری هستند و خدمات غیر حضوری ارائه می‌شود و اگر هم اشکالی در این زمینه باشد می‌توانند با تلفن 2500 تماس حاصل کنند و موضوعات خود را پیگیری کنند.
اسکندری با بیان اینکه دستگاه‌هایی که بودجه می‌گیرند موظفند که بخشی از این بودجه را به مسائل مربوط به رفاهیات بازنشستگان خود تخصیص دهند، گفت: این دستگاه‌ها موظفند یک درصد از بودجه‌های دریافتی خود را به مسائل رفاهیات بازنشستگان دستگاه‌های خود ارائه دهند.
وی با بیان اینکه بیمه آتیه سازان کارگزار ما است، تاکید کرد: در بیمه تکمیلی در حال حاضر هزینه‌های زیر 500 هزار تومان را ظرف چند روز تا یک هفته پرداخت می‌کنیم، اما اگر اینکه گفته می‌شود گاهی پرداخت این هزینه‌ها تا 6 ماه طول می‌کشد مربوط به این است که برخی از مراکز که ما پیگیری کرده‌ایم ارایه اسناد درمانی طول می‌کشد تا ارائه شود.
اسکندری گفت: در حال حاضر موضوعی که به عنوان مشکل مطرح می‌شود مربوط به چشم پزشکی است که با بالا رفتن تعرفه‌های چشم پزشکی همه مراکز ارائه خدمت خود به بازنشستگان را قطع کرده‌اند، ولی این خدمات در همه مراکز به جز 2 مرکزی که از مراکز معروف که شاید هم وابسته به افراد معروف باشند برقرار شده است.
پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان چگونه است؟
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان کاملاً باید توسط خود دستگاه‌ها که بازنشسته از کارکنان آن محسوب می‌شد پرداخت شود.
بحث حقوق‌های نجومی
وی در پاسخ به اینکه شما در خصوص ریخت و پاش‌های شرکت‌ها و همچنین حقوق‌های نجومی چه کرده‌اید، گفت: از سال 80 به این طرف کسورات ما کمتر از حقوق بود و برخی از بازنشستگان هم برای گرفتن خدمات راغب به استفاده از خدمات تامین اجتماعی بودند و در این خصوص سهام هفت شرکت را به ما دارند، اما در سال 90 به این موضوع اعتراض کردیم و گفتند چرا اینقدر راجع به این موضوع اعتراض می‌کنید؟
مدیرعامل صندوق بازنشستگی در مورد مسائل داخل شرکت‌ها وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری هم گفت: حقوق‌های نجومی از شکلی به شکل دیگر تبدیل شده است و در حال حاضر از هیات مدیره و مدیران گرفته، هیچ سقفی ندارد و گاهی هم حقوق آن‌ها را کم کردیم آن‌ها می‌روند شکایت می‌کنند و رای می‌گیرند.
وی افزود: در هیچ جا اعلام نشده به خصوص در مورد قرارداد‌های دائمی که مبلغی از این حقوق‌ها کم شود و قانونی هم در این خصوص نداریم، لازم است قانونگزار در این مورد فکر کنند، اما اگر این حقوق‌ها را هم کم کنیم این افراد می‌روند شکایت می‌کنند و حکم می‌گیرند و بنابراین دست ما در این خصوص بسته است، این نمی‌شود هر کس که یک بار چیزی را گرفت از او گرفت تا جایی که ما در سال 97 کسی بود که 600 میلیون تومان می‌گرفت و این رقم بازنگشت.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی در خصوص وضعیت‌های شرکت‌های وابسته به صندوق بازنشستگی نیز گفت: در سه ماهه امسال سود حاصل از این شرکت‌ها خوب است و روند سوددهی روند خوب و سلامتی است و همه شرکت‌ها صورت‌های مالی خود و گزارش‌های ماهانه خود را در سامانه شفافیت صندوق بازنشستگی بارگذاری می‌کنند.
وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر مطالبات صندوق بازنشستگی کشوری از دولت چقدر است، اعلام کرد: در حال حاضر این رقم 30 هزار میلیارد تومان است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بازنشستگان مدیرعامل صندوق بازنشستگی ماده 85 قانون خدمات کشوری حقوق بازنشستگان کشوری صندوق بازنشستگی کشوری سازمان برنامه میلیون تومان هزار میلیارد بیمه تکمیلی حال حاضر وام ها دستگاه ها بدون ضامن کشوری هم حقوق ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۶۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازنشستگان روزهای طولانی‌ست که در انتظار مشخص شدن تکلیف افزایش مستمری‌های خود هستند؛ آنها با مطالبه‌ی اجرای ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی معتقدند افزایش مستمری‌ها نباید به مصوبات شورایعالی کار محدود بماند.

در این شرایط، رحمان فراهانی، مدیرکل ارتباطات و نظارت مردمی سازمان تأمین اجتماعی، در پاسخ به مکاتبه‌ی رئیس هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته بجنورد و این سوال که چرا با وجود نزدیک شدن به نیمه اردیبهشت، تکلیف افزایش مستمری‌ها مشخص نمی‌شود، در نامه‌ای رسمی نوشت: اعمال افزایش مستمری، مستمری بگیران سازمان در اجرای مواد ٩۶ و ١١١ قانون تأمین اجتماعی هر ساله وفق مصوبات شورای عالی کار و هیات محترم وزیران در این خصوص صورت می گیرد و هر گونه تغییر روال جاری نیازمند اصلاح مواد قانونی فوق الذکر می‌باشد.

محمدزاده، بازنشسته کارگری با اشاره به این پاسخ رسمی می‌گوید: این پاسخ یعنی اینکه در خوشبینانه‌ترین حالت، افزایش حقوق سال جاری بازنشستگان تأمین اجتماعی مطابق مصوبه شورای عالی کار خواهد بود.

این بازنشسته ادامه داد: به عبارتی پایه دریافتی کمتر از ۵،۳۰۰،۰۰۰ تومان حداقل بگیر محسوب شده و مشمول ۳۵‌ درصد افزایش حقوق می‌شود و مبلغ پایه دریافتی بالاتر از مبلغ ۵،۳۰۰،۰۰۰ تومان سایر سطوح محسوب شده و مشمول ۲۲ درصد + ۶۹۰،۰۰۰ تومان می‌شود.

او افزود: از عبارتِ «وفق مصوبات شورای عالی کار» در نامه آن مقام مسئول، مشخص می‌شود که توجهی به ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی ندارند و بازهم همان مصوبات ناچیز شورایعالی کار برای بازنشستگان طابق‌النعل به النعل اعمال خواهد شد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900887

دیگر خبرها

  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! | ماده ۴۹ لایحه عفاف و حجاب یعنی پول بده و کشف حجاب کن! | انتقاد تند حسین شریعتمداری
  • فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی لغو شد
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی لغو شد